Kaj so zares orgoniti?


Orgonit je generator- transformator življenjske orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka negativno energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo. Na ta način prečisti prostor, v katerem bivamo in tudi naša telesa! Z uporabo orgonita v bivalnih prostorih smo zaščiteni tudi pred raznimi negativnostmi okolja in elektrosmogom.Zaradi oćiščenja se prašni delci, ki lebdijo v zraku, obarijo-padejo na tla. Naše telo se napolni s čisto energijo ( prana, ki, či, od, orgon...), ki aktivira vse naše akupunkturne točke in polni meridijane z energijo. Najpogostejša reakcija je občutek blažene toplote, ki jo lahko najprej začutimo v dlaneh in med prsti, nato pa po nekaj dneh uporabe še po celem telesu. Vse psihične napetosti popustijo, v nas in v prostoru zavlada prijetna umirjenost in harmonija. Najidealnejša oblika za uporabo v prostoru, je stožec iz orgonita. V svoji osnovi orgonit vsebuje pet programiranih in aktiviranih žlahtnih kamnov, ki imajo točno določene funkcije. Najboljše učinke pri uporabi stožičastega orgonita dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z enim stožcem. Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanju mrtvega orgona (DOR) na nas in naše okolje. 
DOR sam po sebi ni škodljiv za naše zdravje, je pa vezan na energije in prašne delce, pozitivne ione, strupe v ozračju(Chemtraili......) in druge zdravju škodljive snovi. Naredimo lahko preizkus: kozarec vode iz pipe postavimo v neposredno bližino stožičastega orgonita za 20-25 minut. Mrtva voda oživi, spremeni se njena struktura, vse, kar je v njej škodljivega, postane neškodljivo....sliši se kot znanstvena fantastika, kot pravljica. Če vodo očistimo in oživimo na tak način, voda vsebuje bione-najmanjše delce vitalne življenjske energije, tvornike življenja v vsem stvarstvu. S pitjem take vode lahko bistveno prispevamo k našemu zdravju, vitalnosti in dobremu počutju! Znanstveniki še danes nimajo razlage, kaj se zgodi s strupi(klor,pesticidi....) v tako vitalizirani vodi, da le ti postanejo nestrupeni, neškodljivi...Stožec iz orgonita "seva" v vse smeri, najbolj pa v smereh postavitve špic programiranih žlahtnih kamnov v orgonitni osnovi. Če imamo kakršnekoli blokade ali pa bolečine, se bodo le te v kratkem času občutno zmanjšale ali pa povsem izginile!
 

 

ZGODOVINA  ORGONITA


Dr. Wilhelm Reich

V 40-tih letih prejšnjega stoletja je avstrijskemu znanstveniku dr. Reichu s svojimi eksperimenti uspelo znanstveno dokazati obstoj te univerzalne energije. Tako kot vse, kar obstaja, ima tudi življenjska energija svojo polarnost. Reich je dokazal tudi to polarnost: čisti orgon je imenoval POR (pozitivni orgon), negativni pa DOR (mrtvi orgon). DOR se veže tudi na električna in magnetna polja okoli električnih aparatov in napeljav, na ljudi pa deluje škodljivo. V današnjem času so glavni izvori takšne negativne energije mobilni telefoni, računalniki, TV, električne inštalacije, pa tudi negativno »sevanje« ljudi.

 
DOR in POR bi morala biti vedno in povsod v ravnovesju.

 
Na Reichovo delo so se po njegovi smrti navezovali mnogi ruski in ameriški znanstveniki in samostojni raziskovalci. Reichove sanje je uresničil ameriški znanstvenik Don Croft skupaj s svojo soprogo Carol, ko je odkril novi model orgonskega generatorja, s katerim je dokazano učinkovito mogoče DOR transformirati v POR. Njegova iznajdba ima poleg generiranja orgonske – življenjske energije, tudi sposobnost ustvarjanja ravnovesja in harmonije. Don Croft je svoj generator – transformator orgona -poimenoval orgonit. Danes je ta izraz uveljavljen povsod v
svetu.

UPORABA ORGONITA

Orgonit je najidealnejši za uporabo v bivalnih prostorih (dom, pisarna, služba,
čakalnice, avto, itd). Usklajuje ravnovesje energij v prostoru in ustvarja pozitivno vzdušje. Z uporabo orgonita v bivalnih prostorih smo zaščiteni pred raznimi negativnostmi okolja. Tudi pri nošenju orgonitov, uporabi v avtomobilu (za varno vožnjo), pod posteljo (za dober in kvaliteten spanec), itd., je orgonit nepogrešljiv v dobi, v kateri živimo. Največji viri negativnih sevanj so v današnji dobi repetitorji za mobilne telefone in mobilne naprave, računalniki, mikrovalovne pečice, televizijski sprejemniki, monitorji, daljnovodi, električne postaje, jedrske elektrarne ... Večina sodobnih stresov je posledica uporabe elektronskih naprav in se imenuje elektromagnetni stres ali elektronski smog. Mi ta smog ne moremo videti, vendar vpliva na nas in se odraža tudi kot jeza, razdražljivost, letargija, utrujenost, itd. Trenutno ni nič boljšega na svetu, kar bi lahko tako efektivno nevtraliziralo zgoraj naštete vzroke za težave, kot je prav orgonski generator – transformator življenjske energije. Zelo škodljivo tudi vpliva na naše zdravje, spanje na mestih, kjer so podzemne vode in škodljiva sevanja iz vesolja. Križanja (vozlišča) teh sil delujejo rakotvorno in ustvarjajo vrsto degenerativnih bolezni, tudi zaradi izčrpanja telesne energije. Posledice na našem organizmu niso vidne takoj. Imunski sistem kar dolgo vzdrži pri kompenzaciji naštetih negativnih vplivov – vendar slej ko prej poči …Najboljše učinke pri uporabi orgonita dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z orgonsko mrežo štirih stožcev v vsak kot in eno poloblo na sredo prostora. V vsakem primeru je pametno in modro pred instalacijo take energetske mreže, opraviti temeljit radiestezijski pregled. Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanja negativnih sevanj na nas in naše okolje. Že v kratkem času bomo čutili in opazili pozitivne spremembe. DOR sam po sebi ni škodljiv za naše zdravje, je pa vezan na energije in prašne delce, pozitivne ione, strupe v ozračju (Chemtraili ...) in druge, zdravju škodljive snovi.