Pogoji ter naslov za naročanje     

 

mojster.mare@gmail.com

 Cene:

Vse cene na spletni strani so navedene v € (evrih) ter ne  vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Za veljavnost cen so potrebne tudi skladnosti plačila z spodaj navedenimi načini plačila ter pod splošnimi pogoji poslovanja. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Koraki nakupa:

• izbor artiklov - oddaja naročila preko elektronske pošte,

• obdelava naročila,

• dostava.

V razumnem roku bo ponudnik izdelkov naročilo obdelal, odposlal in naročniku poslal potrdilo o oddaji pošiljke. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili.

Dobavni rok

Ponudnik najkasneje v sedmih delovnih dneh blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V kolikor omenjenega artikla v navedenem času ponudnik ni sposoben zagotoviti, ga obvesti o podaljšanem roku dobave, pri čemer ima naročnik pravico, da brez stroškov odstopi od naročila.

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku dveh (2) ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku dveh ur mora preklic naročila opraviti preko telefona, le tega pa mora odobriti tudi ponudnik.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravljata POŠTA SLOVENIJA. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Ponudnik ni odgovoren morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po oddaji pošiljke. Dostava se izvrši na vaš naslov, naveden ob naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam dostavljalec pusti sporočilo o prejeti pošiljki, katero lahko v označenem času dvignete na enoti pošte. Stroški dostave po Sloveniji po ceniku pošte Slovenija

Plačilo po predračunu-avans

Plačilo po predračunu priporočamo vsem, ki uporabljajo storitve spletnega bančništva.

Ta opcija je namenjena tako pravnim kot tudi fizičnim osebam, ki naročijo blago ponudnika. Predračun Vam pošljemo po e-pošti na naslov, ki ste ga ob Vašem naročilu navedli, lahko pa Vam ga posredujemo tudi preko telefaksa, pri čemer je ob naročilu potrebno navesti številko le-tega. Predračun prejmete v roku 48 ur oziroma dveh delovnih dni. Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku.

Plačilo po prevzemu

V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino.

Varovanje podatkov in zasebnost

Ponudnik se obvezuje, da bo kakršnekoli podatke, pridobljene preko spletne strani varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov(Ur. list RS št. 86/2004) in ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe. Naročniku je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njem

Pravno obvestilo

Spletna stran ter  vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti

Ponudnik se trudi, da bi spletna trgovina vključevala točne in ažurne informacije. Kljub temu se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).